Diensten

Ons dienstenpakket is met name gericht op bouwregelgeving, energie & duurzaamheid voor woningbouw en utiliteitsbouw. Dat geldt voor zowel bestaande bouw, als nieuwbouw.

Gedegen advies bij elke bouwfase

Bij een bouwproject komt ontzettend veel kijken. Niet alleen het bouwproces an sich, maar ook alle aspecten omtrent bouwregelgeving, installatietechniek, brandveiligheid, vergunningsaanvraag én leefbaarheid moeten vanzelfsprekend in orde zijn.

Heeft u een betrouwbaar bouwkundig ontwerp, risicoanalyse, subsidie- of energieadvies nodig? Of op andere wijze behoefte aan bouwtechnisch advies of ondersteuning? Laat het ons weten.

Optimale woon, werk & leefomgeving

Onze uitgebreide (theoretische en praktische) kennis biedt slimme, kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen. Ingenieursbureau Deuring streeft daarbij altijd naar de balans tussen bouwregelgeving en het effect daarvan op:

Veiligheid 

Gezondheid 

Comfort 

Duurzaamheid

Zodat u niet alleen voldoet aan het Bouwbesluit en energieprestatie-eisen, maar ook de juiste afwegingen maakt op het gebied van zaken als licht, warmte, ventilatie, vocht, geluid en brandveiligheid. Voor een optimale woon-, werk- & leefomgeving.

Onderstaand een greep uit onze diensten. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag!

Bouwregelgeving

Energie en duurzaamheid

Ingenieursbureau Deuring

Onafhankelijk bouwkundig advies

Energiezuinige, duurzame oplossingen

Gespecialiseerd in woningbouw & utiliteitsbouw

Wij helpen u graag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op!